Website Informatie

Beste Websites

Financieel

Het Belang van Periodieke Giften aan Bartiméus Fonds: Helpen met Impact

Elk gebaar van vrijgevigheid draagt de kracht in zich om levens te veranderen.

Het Bartiméus Fonds, een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking, staat bekend om zijn niet-aflatende toewijding aan het verbeteren van levens. Een van de meest krachtige manieren om deze missie te ondersteunen is via periodieke giften.

Wat zijn Periodieke Giften?

Een periodieke gift is een structurele vorm van donatie aan een goed doel zoals het Bartiméus Fonds. Wat het zo bijzonder maakt, is dat het een langdurige verbintenis vertegenwoordigt. Door een overeenkomst met het fonds aan te gaan voor een periode van minimaal vijf jaar, draag je bij aan continuïteit in hun werk en maak je een verschil op de lange termijn.

Waarom Zou Je Kiezen voor een Periodieke Gift aan Bartiméus Fonds?

Impact op de Langere Termijn

Het Bartiméus Fonds verricht geen kortetermijnwerk. Hun doel is om blijvende veranderingen te bewerkstelligen en levens te verbeteren op de lange termijn. Door periodiek te schenken, geef je de organisatie de stabiliteit en zekerheid om te plannen voor de toekomst en grootschalige projecten te realiseren die een blijvende impact hebben.

Fiscale Voordelen

Naast het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het ondersteunen van een nobel doel, biedt een periodieke gift ook fiscale voordelen. Onder bepaalde voorwaarden kun je namelijk de periodieke gift aftrekken van de belastingen. Zo wordt je steun aan het Bartiméus Fonds nog waardevoller.

Transparantie en Betrokkenheid

Door regelmatig te doneren, maak je deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor verandering. Het stelt het Bartiméus Fonds in staat om een nauwe band met donateurs op te bouwen, waarbij transparantie en betrokkenheid centraal staan. Je wordt op de hoogte gehouden van projecten, successen en uitdagingen, waardoor je echt ziet hoe jouw bijdrage het verschil maakt.

Hoe Kun je een Periodieke Gift Aangaan?

Het aangaan van een periodieke gift aan het Bartiméus Fonds is eenvoudig en kan via een schenkingsovereenkomst. Deze overeenkomst legt vast dat je gedurende minimaal vijf jaar een vast bedrag schenkt. Het formulier hiervoor is verkrijgbaar bij het fonds of via de website.

Samen voor Verandering

Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan de missie van het Bartiméus Fonds. Maar een periodieke gift gaat verder dan slechts een donatie. Het vertegenwoordigt een verbintenis, een vertrouwen in de toekomst en de vastberadenheid om levens te veranderen.

Dus, laten we samenwerken, laten we ons verenigen in de visie van een wereld waarin iedereen, ongeacht visuele beperkingen, gelijke kansen heeft. Laten we via periodieke giften het Bartiméus Fonds ondersteunen en samen de kracht van blijvende verandering omarmen.

Want één gebaar van vrijgevigheid kan een wereld van verschil maken.